Kaikki aiheet

+

5 asiat sinun täytyy tietää Simson Auto taaksepäin

Menettää tärkeitä tietoja olisi painajainen haluamme koskaan nähdä. Mutta mitä tapahtuu jos yhtäkkiä menettää Samsung-laitteeseen tallennettuja tietoja? On hämmästyttävää, kuinka joskus emme tietää tiettyjä asioita vaan vielä tiedä sitä. Sama pätee Samsung auto takaisin ylös. On meistä saada täydelliset tiedot siitä, mitä tämä tietää paljon paremmin varastointi.

1. mikä on Simson auto taaksepäin?

Simson Auto taaksepäin varmuuskopioidaan täysin ohjelmisto, joka on yhdistetty Samsung ulkoiset asemat ja mahdollistaa myös reaaliaikaisesti tilassa tai jopa suunniteltu tila varmuuskopiot.

2. Miten voin poistaa automaattinen varmuuskopiointi kuvia omassa galleriassa (askel askeleelta-oppaan kanssa screenshots)

1. ensimmäinen ja tärkein askel on mennä puhelimen asetukset.

delete facebook message

2. sitten on Siirry ja myös Napauta tilit ja synkronointi.

3. Vieritä alas ja napauta sitten synkronoidun sähköpostiosoite.

delete facebook message

4. Lähetä ja napauta Synkronoi Picasa-verkkoalbumit Poista tai jopa poistaa ja poistaa ei-toivotut kuvat laitteesta.

delete facebook message

3. Kuinka jotta Galaxy S4 automaattinen varmuuskopiointi

On erittäin tärkeää, että ollakseen perusteellinen puhelimellasi saat käsityksen näitä näkökohtia. Se on ymmärrettävä, miten aiot hankkia nyt kuluva varmuuskopioida puhelimen, jonka avulla yksi on mahdollisuus on paremmat mahdollisuudet. Seuraavilla tavoilla: - Seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita ja voit kautta automaattisesti takaisin ylös:-

a. tullut koti-irtoseinä

delete facebook message

b. Koti-valikossa klikkaa Valikko-näppäintä

c. Siirry asetukset

delete facebook message

d. sieltä sinulla on Valitse Tilit-välilehti

delete facebook message

e. niin sinulla on varmuuskopio-vaihtoehto

delete facebook message

f. näet vaihtoehto Cloud

delete facebook message

g., kaikki sinun tarvitsee tehdä on palauttaa se ja paina takaisin ylös

h. post, että joudut asettaa sinun taaksepäin arvo.

4. mihin "Auto backup" Valokuvat tallennetaan?

Se voi olla haaste tietää, miten ja missä tarkalleen tallennettuja kuvia. On eri tapoja ja menetelmiä nähdä, mikä menetelmä sopiiko paras tämän arviointiperusteen. Näin ollen Auto takaisin kuvia tallennetaan jompaankumpaan näistä asioista

1) Google + The kuvat voidaan tallentaa täällä. Yksi saa mahdollisuutta, että yksi voi myös automaattisesti hienosäätää valokuvia ja saada hullu vaikutuksia kuiva jopa punasilmäisyyden vähennys ja myös väritasapainon ja luoda animoituja GIF kuvia nopeasti numerojärjestyksessä

2) pudotuslaatikon:-Tämä on tullut vielä muunlaista hullu ohjelmisto, joka tallentaa kuvia. Tässä on lisätty etuja.

3) bit torrent synkronointi voi olla joko toinen app, jonka avulla voidaan tallentaa kuvia. Se on erinomainen app, mutta mikä hullu tuotoksia.

5. en voi poistaa kuvia auto backup albumi Galaxy S4 jälkeen ne poistetaan Google + ja Picasa

Tämä voi myös olla yksi monia ongelmia, jotka voivat joutua ihmisten. Se on hirveää vaikka mutta ihmiset voidaan odottaa tämän vuoksi. Näin ollen on tarpeen poistaa kuvat varmuuskopioida että auto annetaan. Seuraa ohjeita viisaasti ja ongelma ratkaistu.

1. Siirry asetukset yhteys puhelimeen

delete facebook message

2. Napsauta tilit (-välilehti)

delete facebook message

3. Valitse Google tämän

delete facebook message

4. siististi Kirjoita sähköpostiosoitteesi tunnus >

delete facebook message

5. Vieritä sivua extreme

6. kin niin muodoin ehkäisemätön "sync Picasa Höyty albumi"

delete facebook message

Kun olet tehnyt tämän välttelitte ongelmia saada tallennetut valokuvat muodostavat Picasa-verkkoalbumeihin. Nyt mitä tarvitset on hyvä varmuuskopioida. Näin ollen tietää ja kas noin koetus nämä asetukset:-

1. nyt palata asetuksia

delete facebook message

2. Klikkaa lisää (-välilehti)

3. täällä on jotain kutsutaan kuin hakemuksen hoitaja

4. kaikki sinun täytyy tehdä tässä on löytää Galleria

5. sitten ilman hikka vain välimuistin tyhjentäminen

delete facebook message

6. Poista kaikki saatavilla olevat tiedot.

Mikä luo takaisin ylös ja tietojen poistamisessa leveydeltään samanaikaisesti voi tulla niin helpompaa, jos noudatat ohjeita erittäin hyvin. Näin ollen tämä ei olisi ongelma jos olet hyvin vastenmielinen toimintoja, että on olemassa eräänlainen.

Alkuun