Kaikki aiheet

+

Voit peruuttaa iCloud Tallennustilapaketit

Jos sinulla on uudella iOS-laitteella on iPad, iPhone, iPod tai Mac, saat automaattisesti ilmaisen iCloud pesu 5 GB. Varastointi voidaan tallentaa asioita kuten kuvia laite, musiikkia, ohjelmia, elokuvia, kirjoja, sähköpostit, jne. Jos ilmainen 5GB ei riitä sinulle, tai tarvitset lisää tallennustilaa, Applella on tukijärjestelmä puolestasi. Muutamalla dollarilla saat kun iCloud tallennustilaa tallentaa tiedot.

Jos sinulla on jo tilaus iCloud varastointiin ja päätät perua tilaus, harjoittaa portaat alapuolella.

Osa 1. Voit peruuttaa iCloud tallennustilapakettini iPhone, iPad ja iPod

Alla ovat toimia peruuttaa iCloud Tallennustilapaketit ja se koskee iPad, iPhone ja iPod aparaatti.

Vaihe 1: Avaa asetukset app aloitusnäytössä ja Selaa iCloud-asetuksissa.

How to Cancel iCloud storage plans

Vaihe 2: ICloud-asetuksissa napauttamalla "Tallennus".

How to Cancel iCloud storage plans

Vaihe 3: Varastointi-valikossa paina "Hallita Storage".

How to Cancel iCloud storage plans

Vaihe 4: Selaa ja napauta "Varastointi suunnittelu".

How to Cancel iCloud storage plans

Vaihe 5: Napauta "Free"-vaihtoehto ja valitse sitten Osta yläosassa oikealla puolella app.

How to Cancel iCloud storage plans

Kirjoita Apple ID-salasanasi onnistuneesti peruuttaa suunnitelma. Tulee voimaan heti, kun nykyinen tilaus päättyy.

Osa 2. Voit peruuttaa iCloud tallennustilapakettini Mac

Vaihe 1: Valitse Apple-valikosta ja Siirry Järjestelmäasetukset, valitse iCloud

Vaihe 2: Valitse Hallitse oikeassa alakulmassa.

Vaihe 3: Valitse varastointi suunnittelu oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 4: Klikkaa "Downgrade Options..." ja syötä Apple-Tunnuksesi salasana ja klikkaa hallita.

How to Cancel iCloud storage plans

Vaihe 5: Valitse "Free" suunnitelma onnistuneesti peruuttaa suunnitelma. Tulee voimaan heti, kun nykyinen tilaus päättyy.

How to Cancel iCloud storage plans

Vaihe 6: Valitsemalla Valmis.

Osa 3. Miten poistaa/Sulje iCloud-tilisi

Käyttämällä iOS-laitteessa, iCloud-tilisi ilman on lähes mahdotonta. On parempi ole kuin yksi ja omista iCloud-tilisi iOS-laitteen. ICloud-tilisi on tärkeä, koska se on keino henkilökohtaisten tietojesi varmuuskopiointi. Vaikka ei varmuuskopio kuvia, videoita tai musiikkia, voit varmuuskopioida yhteystiedot, muistutuksia, kalenterin, sähköpostit ja muistiinpanot. Tukemalla niitä on tärkeä, koska voit käyttää niitä, vaikka menetät laitteen ja he ottavat hieman prosentin iCloud-tallennustilaa. Voit käyttää tai palauttaa yhteystietosi sähköposteja ja muita henkilökohtaisia tietoja synkronoimalla vain veres aparaatti avulla iCloud-tilisi tai kirjautumalla iCloud joko Windows- tai Mac.

Jos jostain syystä haluat iCloud tallennusvälineiden hallinnalla voit poistaa iCloud-tilisi. Sinun tarvitsee vain poistaa tilin kaikki laitteet ja Poista tallennettuja iCloud-tilisi tietoja.

Asiat sinun täytyy tehdä ennen iCloud-tilin sulkeminen

Koska olet päättänyt iCloud-tilin sulkemiseen, Ensinnäkin sinun täytyy varmistaa, ettei yksikään laitteiden ei tällä hetkellä on synkronoitu iCloud-tilillesi. Tämä on tärkeää, koska vaikka poistat tilin ja laitteet ovat synkronointi se on kuin et tehnyt mitään.

Toiseksi sinun täytyy poistaa kaikki tilit kaikilla laitteillasi. Olitpa käyttää iPhone, iPad tai Mac, sinun täytyy poistaa iCloud-tilisi kaikkien niiden laitteiden.

Kun poistaa tilisi laitteistasi, sinun täytyy kirjautua sisään iCloud.com: tietokoneeseen ja poista seuraavat:

Kuvia: Jos annat laitteen ladata kuvia iCloud sitten olet varmasti tarkistaa tilin käyttämällä web-selain ja poista kaikki kuvat iCloud-palvelimessa. Tämä Synkronoi laitteen kanssa ja koska tili on poistettu laite, se ei enää synkronoi.

Videoita: Poista kaikki videot ladata iCloud-palvelimeen laitteesta iCloud Web täysin eroon palvelimella.

Musiikki: Useimmat ihmiset synkronoida musiikkia iCloud-tilin. Tarvitset myös poistaa myös nämä merkinnät.

Kaikki yhteystiedot: Yksi tärkeimmistä syistä ottaa puhelimen ensimmäinen paikka on yhteystiedot. ICloud tallentaa kaikki yhteystiedot laitteen ja sinun täytyy poistaa niitä, koska tilin sulkemista.

Kalenterit: Tarvitset myös poistaa kalenteritapahtumia.

Toteaa: Muistiinpanojen laitteista on myös voidaan poistaa prosessin onnistumista.

Muistutus: Jos olet tyyppi, joka käyttää muistutuksia jatkuvasti, oletan, tiedät, että muistutuksia ladataan iCloud-palvelimeen.

Mail: Tämä on myös yksi tärkeistä syistä saanut Puhelin ensimmäinen paikka ja selvitys mail iCloudin on erittäin tärkeää, koska se sisältää paljon henkilökohtaisia tietoja.

Aseman pyyhkimisen kaiken iCloud-tilin jälkeen enää olla etevä jotta pääsy iCloud varmuuskopion laitteessa paitsi jos varmuuskopioit iTunesin avulla. Tämä tarkoittaa ei varmuuskopioida laitteen ja kun se saa pilaantunut tai katoaa, sitten kaikki tietosi myös on mennyt.

ICloud-tilin poistaminen

ICloud laitteista poistetaan ensimmäinen askel sulkeminen iCloud-tilin. Jotta ajaa joten, harjoittaa portaat alapuolella.

Vaihe 1: Avaa asetukset app Koti-valikkoon ja Selaa iCloud-asetuksissa.

How to Cancel iCloud storage plans

Vaihe 2: Siirry iCloud-sivun alareunaan ja napauta Poista tili.

How to Cancel iCloud storage plans

Vaihe 3: Napauta Poista vaihtoehtoa ponnahdusikkunassa, iCloud-tilin tietokantaikkunassa.

How to Cancel iCloud storage plansg

Alkuun