Kaikki aiheet

+

Miten voin poistaa ei-toivotut yhteystiedot iCloudista?

ICloud on hyvin suosittu näinä päivinä. Se on hyödyllinen palvelu, joka voi tallentaa, ja auttaa jaat niitä ystäviesi kanssa. Se on erittäin helppokäyttöinen ICloud, koska kaikille Applen laitteille on integroitu OS. Valitettavasti on yksi ongelma. Voitte uskoa, suurin on päällekkäisiä yhteyksiä. Se sattuu paljon ihmisiä joka päivä. Se on ärsyttävää ja aikaa vievää. Valitettavasti Apple kieltäytyy antaa meille '' yhdellä napsautuksella poistetaan '' ominaisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitset aikaa hieman poistamaan päällekkäisiä yhteyksiä.

Osa 1. Poistaa päällekkäisiä yhteyksiä iCloud kerralla

Paras ratkaisu on yhdistää päällekkäisiä yhteyksiä. Kun olet valmis, ICloud Synkronoi laitteiden kanssa ja kaikki päällekkäisyydet poistetaan. Se on helppo opetusohjelma, joka vaatii muutaman minuutin ajan. Tietenkin voit etsiä manuaalisesti ja poistaa päällekkäisiä yhteyksiä. Tämä on turvallisempi tapa, koska voit tarkistaa kaikki tiedot, mutta tarvitset paljon aikaa.

  1. Ensimmäinen askel on avata Mac-tietokoneella. Osoitteiston pääsee tahansa iOS-laitteeseen. Jos olet uusi Apple-laitteet, pitäisi tietää, että osoitteisto on sovellus, joka sisältää kaikki yhteystiedot.
  2. Napsauta perustiedot-välilehti ja valitse Etsi kaksoiskappaleet. Tämä vaihtoehto pitäisi löytää päällekkäisiä yhteyksiä Osoitekirjassa. Lisäksi sinun tulisi tarkistaa tämän, vaikka luulet, että sinulla ei ole päällekkäisiä yhteyksiä.
  3. Kun prosessi on valmis, napsauta Yhdistä-painiketta. Tämä yhdistää kaikki päällekkäisiä yhteyksiä. Seuraavan kerran kun iCloud synkronoida poistetaan näiden yhteyksien muista laitteista.

Kun olet valmis, voit toistaa prosessin niin varmistat, että ei ole yhtään päällekkäisiä yhteystietoja. Asiantuntijat suosittelevat, että voit etsiä kaksoiskappaleita on vähintään kerran kuukaudessa. Tämä poistaa mahdolliset virheet, kun haluat jakaa tiedoston ystäviesi kanssa. Onneksi sinulle, tämä on helppo tehtävä, joka voidaan toteuttaa nopeasti.

Osa 2. Miten sammuttaa iCloud yhteystiedot

Jos sinulla on ongelmia ICloud-yhteystietojen kanssa, voit poistaa ne käytöstä. Voit myös käynnistää, kääntämällä niitä muutaman minuutin kuluttua. Joka tapauksessa voit halutessasi sammuttaa ICloud yhteystiedot täytyy seuraavasti. Tämä on erittäin helppoa ja se vaatii vain muutaman sekunnin.

  1. Mene asetukset ja Etsi iCloud. Paina sitä saadakseen sovellukseen. Kuten näette, voit poistaa tilisi. Päälle näet tilitietosi.
  2. Yhteystiedot sijaitsevat yleensä luettelon alkuun. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on työnnä pieni ympyrä vasemmalle ja ne poistetaan käytöstä. Kun haluat ottaa ne käyttöön, Sujauta ympyrän oikealla.

Voit poistaa yhteystietoja laitteeseen. Tämä on mahdollista vain, jos tiedot ovat käytettävissä, icloud.com/contacts ja laitteillasi. Ei voi poistettujen yhteystietojen palauttaminen, joten olla erittäin huolellinen. Voit halutessasi käynnistää Yhteystiedot vain ottaa ne käyttöön.

Osa 3. iCloud pitää lisätä takaisin/synkronointi ei-toivottuja poistetut yhteystiedot minun iPhone

Pohjimmiltaan iCloud on suuri vault, joka on liitetty kaikilla laitteillasi. Kaikki tallennat, on vain sinun käytettävissäsi. Lisäksi voit palauttaa tiedostot ja yhteystiedot jos menetät IPhone tai IPad. Kuitenkin monet käyttäjät valittaneet ICloud-yhteystietojen lisääminen niiden IPhone. Jopa kun ne poistaa yhteystietoja IPhone, jäljessä restarting yhteystietoja, ne ovat yhä täällä. Selitys on yksinkertainen. Sinulla on yhteystietojen kahdessa paikassa. IPhone ja ICloud. Kun ne poistetaan vain yhdestä paikasta, ne näkyvät uudelleen koska IPhone ja ICloud on kytketty. Tätä prosessia kutsutaan synkronoinniksi (synkronointi). Ratkaisu on poistaa yhteystietoja IPhone sekä ICloud ja synkronoi ne. Kun teet tämän, ei-toivotut yhteydet poistetaan pysyvästi. Sinun tarvitsee vain noudattamalla seuraavia ohjeita.

  1. Siirry iCloudin asetuksia puhelimitse tai Mac ja sammuta sync. Tämä on erittäin helppo tehdä. Sinun täytyy tehdä vain siirrä vasemmalle. Tämä estää ICloud päässä '' kopiointi "" yhteystietoja iPhoneen. Nyt voit poistaa yhteystietojen Macissä tai pitää ne.

  2. ICloud Kirjaudu ja siirry yhteystietoihin. Etsi yhteyshenkilö, jonka haluat poistaa ja poista se. Toista tämä kaikki ei-toivotut yhteystiedot. Voit myös käyttää komentoa tai CTRL-näppäintä (Windows), jos haluat poistaa useita yhteystietoja.
  3. Poistaa kaikki yhteystiedot iPhonesta. On suositeltavaa tehdä varmuuskopio, ennen kuin aloitat. Paras tapa tehdä tämä on käyttää iTunes. On helppoa ja on olemassa paljon tutorials, miten tehdä tämä. Muista, että Valokuvat, viestit, puhelut ja muut tiedostot ei vaikuta kun poistat yhteystiedot. Lisäksi poistetut yhteyshenkilöt ei voi palauttaa.
  4. Nyt mene ICloud (järjestelmän määritykset-ICloud) ja siirry yhteystietoihin. Valitse joten voit ottaa ne käyttöön. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka kysyy haluatko yhteystiedot. Hyväksy se ja odota muutama minuutti. Kun prosessi on valmis, IPhone yhdistää yhteyttä ICloud-tilin.

Jos noudatat kaikkia ohjeita, voit päätyä samoja yhteystietoja IPhone ja ICloud. Tämä on tärkein tavoite ICloud palvelu on samat tiedot kaikille laitteillesi. Jos poistetut yhteyshenkilöt näkyviin iPhonen, toista koko oppitunnin. Jos ne tulevat uudelleen näkyviin, päivittää tai palauttaa iPhonea. Aina palauttaa iPhone koska veres aparaatti. Tämä poistaa tiedostot, jotka voivat aiheuttaa joitakin vaara. Joissakin (harvoissa) tapauksissa iOS on tiettyjä vikoja, jotka aiheuttavat tämän ongelman. Toisella puolella voit poistaa ICloud-tilin ja tehdä uuden. Kuitenkin vain pieni määrä käyttäjiä sanoi, että tämä toimi heille.

Alkuun