Kaikki aiheet

+
Home > Resurssin > Mac > varmuuskopioiminen tietojen Time Machinella Mac

Miten varmuuskopioida tiedot Time Machinella Mac

time machine

Time Machine, Mac, sovelluksen avulla voit automaattisesti varmuuskopioi koko järjestelmän Mac OS X 10.5 ja Macos X 10.6 tai uudempi. Time Machine pitää ajantasaisen kopion kaikki Mac - järjestelmätiedostoja, digitaalisia valokuvia, musiikkia, elokuvia, TV osoittaa, dokumentteja ja niin edelleen. Voit helposti mennä "back in time" tiedostot palautetaan, jos joudut kanssa mukava ja puhdas käyttöliittymä tarjoaa.

Olisi laadittava:

1. OS x Leopard tai uudempi.
2. ulkoinen kovalevy (se on oltava riittävästi tilaa aiot varmuuskopioida tiedot).

Miten varmuuskopiotiedot Time Machinen kanssa?

1. Kytke ulkoinen kovalevy Mac ja avaa Time Machine. Sitten "Valitse varmuuskopiolevy".

2. Valitse ulkoinen kovalevy kohde paikka josta Mac tiedot palauttaa. Valitse "Käytä varmuuskopiointi". Jos sinulla on useampi kuin yksi kytketylle kiintolevylle, ne kaikki näkyvät, ja sinun tarvitsee vain valita yksi niistä varmuuskopio. Varmista, että valitset on oltava tarpeeksi tilaa varmuuskopio tiedostot kiintolevylle.

3. Aikakone muuttuu "ON" tilan ja laskuri on aloitettu "Seuraava Bakcup". Voit tarkistaa aikaa. Kun se laskee nollaan, Time Machine aloittaa varmuuskopioida tietosi Mac ulkoinen kovalevy.

Jos haluat keskeyttää tai lopettaa taaksepäin, voit asettaa Time Machine "OFF" tai vain sammuttaa sen, ennen kuin varmuuskopiointi alkaa.

Jos haluat varmuuskopiosta toimii edelleen, antaa sen mennä normaalisti. Kun "Seuraava varmuuskopio" kääntyy "Varmuuskopiointi", on pienet ikkunat popping, joka kertoo sinulle, tuki jalkeilla jalostaa. Varmuuskopioinnin aikana varmista, että olet aio käyttää Macia, koska tämä vie kauan.

time machine backup

Hyödyllisiä vinkkejä

1. Kun Time Machine varmuuskopioi Mac tietosi käytetään varmuuskopiointi muuttuu vihreäksi kiintolevyn kuvake ja se vain näyttää Time Machine-kuvaketta, joka on erittäin makea. Työn valmistuttua se saa takaisin.

2. liitäntä pohjassa on kolme vaihtoehtoa.

Yksi on noin lock-"Napsauta lukkoa, jos haluat estää lisämuutokset". Voit lukita se varmistaa, että kukaan voi muokata Time Machine-asetukset koska se on salasana avata kun asetat lukittu.

Toinen on "Näytä Time Machinen tila". Jos olet tarkistanut sitä, Time Machinen tila näytetään valikkorivillä alkuun Macin

Viimeisin on oikealla alhaalla kysymysmerkkiä. Jos sinulla on vielä kysyttävää, tarkista auttaa käsikirja.


Liittyviä kysymyksiä? Puhua suoraan asiakaspalveluumme >>

Alkuun